Huidige huurders (o.a.):
Submarine, Submarine Channel, Fu Works, LIMA, Stefan Geesink, Sverre Fredriksen, JPS Architecten, Barbara Visser, Baltasar Thomas en vele anderen.

Naast de bioscoop en bar Strangelove huisvest LAB111 een breed scala aan bedrijven en kunstenaars, voornamelijk actief in de film-industrie. Ons doel is om met onze community een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en cultivering van filmkunst. Wij geloven daarbij dat je juist door een brede bedrijfsgemeenschap die loopt van kunstzinnig tot commercieel, en van beginnend tot gerenomeerd de beste randvoorwaarden schept voor kruisbestuiving en een sterk ontwikkelingsklimaat.

LAB111 Broedplaats Studio’s 

In samenwerking met Bureau Broedplaats bieden wij 14 studio’s aan tegen een laag, gesubsidieerd huurtarief. Deze ruimtes worden verhuurd via de CAWA richtlijnen. Als broedplaats richten wij ons op filmkunstenaars in de breedste zin van het woord, als de moving image maar centraal staat binnen het werk.

LAB111 Offices

Naast de broedplaats bieden wij kantoorruimte aan filmbedrijven. Van kleine producties tot internationaal geroemde series zijn binnen onze muren ontwikkeld. Daarbij zijn onze (film)zalen ideale faciliteiten om de voortgang van het werk te kunnen testen en onze bar de perfecte plek om het succes ervan te vieren. Het huurtarief voor LAB111 Offices is €180 per m2 vvo per jaar.

Aanmeldformulier

Geïnteresseerd in de ruimtes bij LAB111?

Vul het formulier hieronder in zodat wij je op de hoogte kunnen houden over de ontwikkelingen en eventuele vrije kantoor of atelier ruimtes.

  In welke type ruimte ben je geïnteresseerd?

  Ben je in het bezit van een ABA registratie (CAWA)?

  Ben je bereid je studio te delen?

  LAB111 gebruikt je contactgegevens om contact met je op te kunnen nemen over Broedplaats studio's

  LAB111 Offices

  Helaas hebben we momenteel geen ruimtes beschikbaar in onze kantoorruimtes.

  LAB111 Studio's

  Helaas hebben we momenteel geen ruimtes beschikbaar in onze Broedplaats.