Te Huur in LAB111

LAB111 is een werkplek en broedplaats voor filmmakers. Wij verhuren reguliere
kantoorruimtes en CAWA-ateliers. De CAWA-ateliers worden tegen een laag tarief verhuurd aan kunstzinnige filmmakers volgens de CAWA-voorwaarden. Voor de CAWA-ateliers is een geldige basistoets nodig en vindt er een selectie plaats. Zowel de kantoorruimtes als de ateliers verhuren wij alleen aan makers die werkzaam zijn op het gebied van film.

Wij zoeken filmmakers die enthousiast worden van de mogelijkheid om samen te werken met anderen in de broedplaats. Die graag een bijdrage leveren aan een divers gemeenschap van filmmakers. En die graag de samenwerking aangaan met onze bioscoop of een van de initiatieven waar wij mee samenwerken.

De ruimtes kunnen alleen of gezamenlijke door een collectief gehuurd worden. Wij vinden het belangrijk dat de ruimtes actief gebruikt worden. Door het jaar heen organiseren wij avonden waar het mogelijk is elkaar te leren kennen. Via deze weg hopen wij samenwerking en ontmoeting te stimuleren.

LAB111 CAWA – ateliers 

In samenwerking met Bureau Broedplaats bieden wij 12 studio’s aan tegen een laag, gesubsidieerd huurtarief. Deze ruimtes worden verhuurd via de CAWA richtlijnen. Als broedplaats richten wij ons op filmkunstenaars in de breedste zin van het woord, als de moving image maar centraal staat binnen het werk.

Link CAWA registratie en toets

LAB111 Kantoorruimte 

Naast de broedplaats bieden wij kantoorruimte aan filmbedrijven. Van kleine producties tot internationaal geroemde series zijn binnen onze muren ontwikkeld. Daarbij zijn onze (film)zalen ideale faciliteiten om de voortgang van het werk te kunnen testen en onze bar de perfecte plek om het succes ervan te vieren.

LAB111 Kantoorruimte

Heb je interesse en/of wil je een kantoorruimte komen bezichtigen? Mail dan naar [email protected] voor het maken van een afspraak.

TE HUUR: GROTE STUDIO MET EIGEN KEUKEN & VIEWING RUIMTE (0.5 -1.5a -1.5b)

De ruimte is gelegen op de begane grond en intern verbonden met de eerste verdieping, waar zich een eigen viewing (of grading) ruimte en een eigen keuken bevindt. De entree is direct achter onze receptie. Het kantoor heeft een zeer hoog plafond, waardoor deze ruimte veel licht heeft en kijkt uit op het Jacob van Lennepkanaal. Verder beschikt deze ruimte ook over airconditioning.

93,2 m2 VVO beneden
69,9 m2 VVO op entresol
45,2 m2 VVO viewing ruimte & keuken
208,3 m2 VVO totaal

Per direct beschikbaar

Huur per m2 VVO €206,1
Huur per maand ex. BTW € 3578,39
Service kosten p.m. ex. BTW € 873,03

TE HUUR: STUDIO IN KLOKKENTOREN (2.2-3.2-3.3-4.1)

Deze unieke studio is gevestigd in de klokkentoren op de 3e verdieping en biedt een spectaculair uitzicht over de stad. Op de foto’s kun je zien dat we bijna klaar zijn met de ruimtes en deze zullen dan ook volledig nieuw worden opgeleverd. Er is airco aanwezig en genoeg ruimte voor een eigen keuken. De huurder is zelf verantwoordelijk voor het leggen van een topvloer, schilderwerk en plaatsen van keuken.

15,2 m2 VVO entree/keuken
133,6 m2 VVO hoofd ruimte
13,5 m2 VVO opslag
34 m2 VVO op vide
196,3 m2 VVO totaal

Beschikbaar september/oktober 

Huur per m2 VVO €206,1 / €126 (opslag)
Huur per maand ex. BTW € 3180,50
Service kosten p.m. ex. BTW € 829,36

LAB111 CAWA Studio's

Momenteel zijn er geen CAWA Studio’s meer beschikbaar.

Aanmeldformulier

Geïnteresseerd in de ruimtes bij LAB111?

Vul het formulier hieronder in zodat wij je op de hoogte kunnen houden over de ontwikkelingen en eventuele vrije kantoor of atelier ruimtes.

    In welke type ruimte ben je geïnteresseerd?

    Ben je in het bezit van een ABA registratie (CAWA)?

    Ben je bereid je studio te delen?

    LAB111 gebruikt je contactgegevens om contact met je op te kunnen nemen over Broedplaats studio's