Huidige huurders (o.a.):
Submarine, Submarine Channel, Fu Works, LIMA, Stefan Geesink, Sverre Fredriksen, JPS Architecten, Barbara Visser, Baltasar Thomas en vele anderen.

Naast de bioscoop en Bar Strangelove huisvest LAB111 een breed scala aan bedrijven en kunstenaars, werkzaam op het gebied van film of videowerk. Onze doelstelling is om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en cultivering van filmkunst. Wij geloven daarbij dat je juist door een brede bedrijfsgemeenschap die loopt van kunstzinnig tot commercieel, en van beginnend tot gerenomeerd de beste randvoorwaarden schept voor kruisbestuiving en een sterk ontwikkelingsklimaat.

Daarnaast is LAB111 is een plek voor filmmakers en liefhebbers. Wij verwelkomen huurders bij onze filmprogramma’s, gaan graag de samenwerking aan en faciliteren van harte presentaties, vertoningen of premieres van huurders in onze zalen.

LAB111 CAWA Studio’s 

In samenwerking met Bureau Broedplaats bieden wij 12 studio’s aan tegen een laag, gesubsidieerd huurtarief. Deze ruimtes worden verhuurd via de CAWA richtlijnen. Als broedplaats richten wij ons op filmkunstenaars in de breedste zin van het woord, als de moving image maar centraal staat binnen het werk.

LAB111 Kantoorruimte 

Naast de broedplaats bieden wij kantoorruimte aan filmbedrijven. Van kleine producties tot internationaal geroemde series zijn binnen onze muren ontwikkeld. Daarbij zijn onze (film)zalen ideale faciliteiten om de voortgang van het werk te kunnen testen en onze bar de perfecte plek om het succes ervan te vieren.

Aanmeldformulier

Geïnteresseerd in de ruimtes bij LAB111?

Vul het formulier hieronder in zodat wij je op de hoogte kunnen houden over de ontwikkelingen en eventuele vrije kantoor of atelier ruimtes.

  In welke type ruimte ben je geïnteresseerd?

  Ben je in het bezit van een ABA registratie (CAWA)?

  Ben je bereid je studio te delen?

  LAB111 gebruikt je contactgegevens om contact met je op te kunnen nemen over Broedplaats studio's

  LAB111 Kantoorruimte
  LAB111 CAWA Studio's

  Helaas hebben we momenteel geen CAWA ruimtes beschikbaar in onze Broedplaats.