Te Huur in LAB111

LAB111 is een werkplek en broedplaats voor filmmakers. Wij verhuren reguliere
kantoorruimtes en CAWA-ateliers. De CAWA-ateliers worden tegen een laag tarief verhuurd aan kunstzinnige filmmakers volgens de CAWA-voorwaarden. Voor de CAWA-ateliers is een geldige basistoets nodig en vindt er een selectie plaats. Zowel de kantoorruimtes als de ateliers verhuren wij alleen aan makers die werkzaam zijn op het gebied van film.

Wij zoeken filmmakers die enthousiast worden van de mogelijkheid om samen te werken met anderen in de broedplaats. Die graag een bijdrage leveren aan een divers gemeenschap van filmmakers. En die graag de samenwerking aangaan met onze bioscoop of een van de initiatieven waar wij mee samenwerken.

De ruimtes kunnen alleen of gezamenlijke door een collectief gehuurd worden. Wij vinden het belangrijk dat de ruimtes actief gebruikt worden. Door het jaar heen organiseren wij avonden waar het mogelijk is elkaar te leren kennen. Via deze weg hopen wij samenwerking en ontmoeting te stimuleren.

LAB111 CAWA – ateliers 

In samenwerking met Bureau Broedplaats bieden wij 12 studio’s aan tegen een laag, gesubsidieerd huurtarief. Deze ruimtes worden verhuurd via de CAWA richtlijnen. Als broedplaats richten wij ons op filmkunstenaars in de breedste zin van het woord, als de moving image maar centraal staat binnen het werk.

Link CAWA registratie en toets

LAB111 Kantoorruimte 

Naast de broedplaats bieden wij kantoorruimte aan filmbedrijven. Van kleine producties tot internationaal geroemde series zijn binnen onze muren ontwikkeld. Daarbij zijn onze (film)zalen ideale faciliteiten om de voortgang van het werk te kunnen testen en onze bar de perfecte plek om het succes ervan te vieren.

LAB111 Kantoorruimte
Deze bijzondere kantoorruimte bevindt zich in de klokkentoren op de derde verdieping en biedt een prachtig uitzicht over de stad. De ruimte is recentelijk volledig gerenoveerd en bestaat uit meerdere ruimtes. Er is airconditioning aanwezig en voldoende ruimte voor een eigen keuken. De huurder is verantwoordelijk voor het aanbrengen van een toplaag op de vloer, het schilderwerk en het installeren van een keuken.

Oppervlakte
Entree/keuken: 15,2m2 VVO
Hoofdruimte: 133,6m2 VVO
Opslag: 13,5m2 VVO
Vide: 34m2 VVO
Totaal: 196,3m2

Totale huur prijs per maand: 3.282,64
Totale servicekosten per maand: 830,23

 

Voor meer informatie of het inplannen van een bezichtiging kan je contact opnemen via [email protected]

LAB111 CAWA Studio's

Momenteel zijn er geen CAWA Studio’s meer beschikbaar.

Aanmeldformulier

Geïnteresseerd in de ruimtes bij LAB111?

Vul het formulier hieronder in zodat wij je op de hoogte kunnen houden over de ontwikkelingen en eventuele vrije kantoor of atelier ruimtes.

    In welke type ruimte ben je geïnteresseerd?

    Ben je in het bezit van een ABA registratie (CAWA)?

    Ben je bereid je studio te delen?

    LAB111 gebruikt je contactgegevens om contact met je op te kunnen nemen over Broedplaats studio's