Huidige huurders (o.a.):
Submarine, Submarine Channel, Fu Works, LIMA, Stefan Geesink, Sverre Fredriksen, JPS Architecten, Barbara Visser, Baltasar Thomas en vele anderen.

Naast de bioscoop en Bar Strangelove huisvest LAB111 een breed scala aan bedrijven en kunstenaars, werkzaam op het gebied van film of videowerk. Onze doelstelling is om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en cultivering van filmkunst. Wij geloven daarbij dat je juist door een brede bedrijfsgemeenschap die loopt van kunstzinnig tot commercieel, en van beginnend tot gerenomeerd de beste randvoorwaarden schept voor kruisbestuiving en een sterk ontwikkelingsklimaat.

LAB111 CAWA Studio’s 

In samenwerking met Bureau Broedplaats bieden wij 12 studio’s aan tegen een laag, gesubsidieerd huurtarief. Deze ruimtes worden verhuurd via de CAWA richtlijnen. Als broedplaats richten wij ons op filmkunstenaars in de breedste zin van het woord, als de moving image maar centraal staat binnen het werk.

LAB111 Kantoorruimte 

Naast de broedplaats bieden wij kantoorruimte aan filmbedrijven. Van kleine producties tot internationaal geroemde series zijn binnen onze muren ontwikkeld. Daarbij zijn onze (film)zalen ideale faciliteiten om de voortgang van het werk te kunnen testen en onze bar de perfecte plek om het succes ervan te vieren. Het huurtarief voor onze kantoren  is €189 per m2 VVO per jaar. Wij rekenen €42 service kosten per m2 VVO per jaar.

Aanmeldformulier

Geïnteresseerd in de ruimtes bij LAB111?

Vul het formulier hieronder in zodat wij je op de hoogte kunnen houden over de ontwikkelingen en eventuele vrije kantoor of atelier ruimtes.

  In welke type ruimte ben je geïnteresseerd?

  Ben je in het bezit van een ABA registratie (CAWA)?

  Ben je bereid je studio te delen?

  LAB111 gebruikt je contactgegevens om contact met je op te kunnen nemen over Broedplaats studio's

  LAB111 Kantoorruimte

  Kantoorruimte te huur

  Op onze eerste verdieping is een ruimte van 91 m2 VVO per direct beschikbaar. De ruimte is opgedeeld in twee delen, ideaal om bijvoorbeeld een edit ruimte of vergaderruimte van te maken.
  Door een functiewijziging zal het een en ander opgeknapt dienen te worden. Wij zijn bereid hier (deels) aan bij te dragen. Wij hebben echter gewacht deze werkzaamheden uit te voeren, zodat er met de nieuwe huurder gekeken kan worden wat de wensen zijn.
  Het huurtarief is 189,- ex. BTW per m2 VVO per jaar, 42,- ex. BTW per m2 service kosten per jaar. Bij 91 m2 VVO komt dat uit om een maandtarief van €1433,25 huur en €318,50 service kosten, ex. BTW.
  Bij interesse, mail naar [email protected] voor verdere informatie.
  LAB111 CAWA Studio's

  Helaas hebben we momenteel geen CAWA ruimtes beschikbaar in onze Broedplaats.