Op 1 juni openen we eindelijk onze deuren weer. Je kunt momenteel weer bij ons borrelen voor of na de film. Natuurlijk hebben we de nodige maatregelen getroffen om iedereen veilig te kunnen ontvangen.

  •  In eerste instantie zijn we -vanwege onze maximale capaciteit van 30 gasten- met Strangelove alleen open voor bezoekers met een filmticket. Wij hopen van harte onze deuren snel voor iedereen te kunnen openen.
  •  Onze keuken blijft helaas gesloten de komende tijd. Het is voor ons helaas niet mogelijk om betaalbaar, eerlijk en bovenal lekker eten te serveren op zo een kleine schaal.

Strangelove, vernoemd naar Stanley Kubricks nucleaire klassieker, is de eigenzinnige bar van LAB111. Zeven dagen per week ben je vanaf 11.00 uur van harte bij ons welkom. We zijn geopend tot een uurtje of 24.00 uur. Onze keuken blijft helaas gesloten de komende tijd. Het is voor ons helaas niet mogelijk om rendabel eten te serveren op zo een kleine schaal zonder in te boeten op kwaliteit. We hebben een uitgebreid assortiment met lekkere drankjes, bijzondere biertjes en goede koffie voor voor, na of zonder een film!