In LAB111 gebeurt altijd van alles: van filmclassics in de bioscoop tot heerlijke diners in Bar Strangelove. Een plek waar film en lekker eten hand in hand gaan. Overdag zijn we er voor iedereen die houdt van een kop goede koffie en een relaxte sfeer. ’s Avonds loopt het vol met filmliefhebbers, fans van lekker eten en wordt er lekker bar gehangen. Naast dit alles kan je bij ons terecht voor een scala aan verschillende events en delen we het pand met filmmakers en andere creatieven. Wij voeren een kleine kaart met een focus op zuurdesem pizza en hechten er veel waarde aan om met eerlijke producten te werken en zoveel mogelijk zelf te bereiden.

Hieronder vind je onze openstaande vacatures. Staat er niet bij wat je zoekt maar lijkt het je tof om bij ons te komen werken? Dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Kok/Pizzaiolo

Wij zijn op zoek naar een kok om ons keuken-team te versterken, het liefst met al ervaring in de pizzakeuken. Het gaat om een functie voor 3 tot 4 dagen per week en je zal meedraaien in onze keuken waar zuurdesem pizza’s worden gemaakt in onze Italiaanse steenoven, lunch wordt bereidt en nog veel meer gebeurt. 

Belangrijkste werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Het draaien van 3 tot 4 keukendiensten per week
 • Helpen met de mise en place 
 • Bereiden van gerechten en met name zuurdesem pizza’s 
 • Ideeën aandragen voor de menukaart
 • Werken aan de hand van HACCP richtlijnen
Lijkt het je wat? Stuur dan een mail met je motivatie en CV naar [email protected].
Ervaren Zelfstandig Werkend Kok (0,8/1 FTE)

Wij zijn op zoek naar iemand met een aantal jaar keukenervaring, die houdt van structuur en dol is op films en pizza. Een creatieve kijk en gevoel voor bijzondere smaken zijn zeer welkom! Heb jij al een aantal jaar keukenervaring, lijkt het je leuk om een team enthousiaste pizzaiolo’s aan te sturen en houdt je van organisatie en structuur?

Belangrijkste werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Het zelfstandig draaien van keukendiensten
 • Leiding geven aan 1 tot 2 keukenmedewerkers
 • Het verzorgen van de mise en place en het bijhouden van je werkomgeving
 • Toezien op de kwaliteit van de verse producten en het bereiden van gerechten
 • Bestellingen en voorraad
 • Ideeën aandragen voor de menukaart
 • Werken aan de hand van HACCP richtlijnen
Lijkt het je wat? Stuur dan een mail met je motivatie en CV naar [email protected].
Meer info
Filmvrijwilliger

Vind je het leuk om één middag of avond per week betrokken te zijn bij een bioscoop die vol in ontwikkeling is?

Onze filmbalie wordt elke avond en in het weekend ook in de middag gerund door onze filmvrijwilligers. Zij verwelkomen bezoekers, verkopen tickets en zorgen voor nette filmzalen en de inloop van films.

Kom je graag bij LAB111, ben je gek van film, sociaal en gastvrij en beschikbaar voor 3 á 4 diensten per maand? Meld je dan aan als filmvrijwilliger bij LAB111!

Je komt terecht in een leuk en divers team van vrijwilligers binnen een prettige en gezellige omgeving, je wordt onderdeel van een jonge, energieke en onafhankelijke bioscoop, krijgt eten en drinken tijdens je dienst en je mag natuurlijk zo vaak naar de film als je wil.

Op dit moment zijn we niet op zoek naar nieuwe vrijwilligers, maar hou deze pagina in de gaten voor updates!