In LAB111 gebeurt altijd van alles: van filmclassics in de bioscoop tot heerlijke diners in Bar Strangelove. Een plek waar film en lekker eten hand in hand gaan. Overdag zijn we er voor iedereen die houdt van een kop goede koffie en een relaxede sfeer. ‘S avonds loopt het vol met filmliefhebbers, fans van lekker eten en wordt er lekker bar gehangen. Naast dit alles kan je bij ons terecht voor een scala aan verschillende events en delen we het pand met filmmakers en andere creatieven. Wij voeren een kleine kaart met een focus op zuurdesem pizza en hechten er veel waarde aan om met eerlijke producten te werken en zoveel mogelijk zelf te bereiden.

Hieronder vind je onze openstaande vacatures. Staat er niet bij wat je zoekt maar lijkt het je tof om bij ons te komen werken? Dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

(Beginnend) Pizzabakker
Wij zijn op zoek naar versterking voor ons keukenteam. Wij zoeken iemand die houdt van koken, wilt leren over pizza’s en zuurdesem met een groot hart voor film. Keuken ervaring is een pré maar is niet vereist. Daarnaast fijn als je drie tot vier dagen per week beschikbaar bent.

Belangrijkste werkzaamheden bestaan oa uit:

  • Meedraaien in de (pizza)keuken
  • Helpen met mice en place
  • Werkt adhv HACCP regelgeving
Lijkt het je wat? Stuur dan een mail met je motivatie en CV naar [email protected]
Meer info
Zelfstandig Werkend Kok
Wij zijn op zoek naar iemand met een aantal jaar keukenervaring, die houdt van structuur en dol is op films en pizza. Een creatieve kijk en gevoel voor bijzondere smaken zijn zeer welkom! Heb jij al een aantal jaar keukenervaring, lijkt het je leuk om een team enthousiaste pizzaiolo’s aan te sturen en houdt je van organisatie en structuur?

Belangrijkste werkzaamheden bestaan oa uit:

  • Het zelfstandig draaien van keukendiensten
  • Instrueren van 1 tot 2 keukenmedewerkers
  • Medeontwikkelingen van de menukaart
  • Bestellingen en voorraad
  • Werkt adhv HACCP regelgeving
Benieuwd? Lees hieronder meer over de functie of solliciteer direct door je motivatie en CV te mailen naar [email protected]
Meer info
Filmvrijwilliger

Vind je het leuk om één middag of avond per week mee te helpen bij een kleine bioscoop die vol in ontwikkeling is?

Onze filmbalie wordt in de avonduren en in het weekend bemand en bevrouwd door filmvrijwilligers: zij verwelkomen onze bezoekers, verkopen tickets en verzorgen de in- en uitloop van films.

Kom je graag bij LAB111, ben je gek van film, gastvrij en sociaal, en ben je beschikbaar voor 3 á 4 diensten per maand? Meld je dan aan als filmvrijwilliger bij LAB111!

Je komt terecht in een leuk en divers team van vrijwilligers binnen een prettige en gezellige werkomgeving, je wordt onderdeel van een onafhankelijke en eigenzinnige bioscoop, krijgt van ons eten en drinken tijdens je dienst en je mag zo vaak naar de film als je wil.

Op dit moment zijn we niet op zoek naar nieuwe vrijwilligers maar hou deze pagina in de gaten voor updates!