In LAB111 gebeurt altijd van alles: van filmclassics in de bioscoop tot heerlijke diners in Bar Strangelove. Een plek waar film en lekker eten hand in hand gaan. Overdag zijn we er voor iedereen die houdt van een kop goede koffie en een relaxte sfeer. ’s Avonds loopt het vol met filmliefhebbers, fans van lekker eten en wordt er lekker bar gehangen. Naast dit alles kan je bij ons terecht voor een scala aan verschillende events en delen we het pand met filmmakers en andere creatieven. Wij voeren een kleine kaart met een focus op zuurdesem pizza en hechten er veel waarde aan om met eerlijke producten te werken en zoveel mogelijk zelf te bereiden.

Hieronder vind je onze openstaande vacatures. Staat er niet bij wat je zoekt maar lijkt het je tof om bij ons te komen werken? Dan kan je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Kok / Pizzaiolo (3 dagen per week)

Binnenkort gaan wij weer starten met het serveren van lunch bij ons in Bar Strangelove. We zijn daarom op zoek naar iemand die het tof vindt om dit bij ons te gaan doen. Van focaccia’s tot uitgebreidere gerechtjes en alles daartussen in. Naast het draaien van de lunch help je met het treffen van voorbereidingen voor de avond of verzorg je de lunch van groepen. Denk aan deeg maken, groentes kruiden en pizzabollen voorbereiden. Je werkt redelijk zelfstandig en daarom is ervaring zeker een pre maar als je het helemaal ziet zitten maar nog moet leren is dat in overleg ook mogelijk.

Belangrijkste werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Het zelfstandig draaien van lunchdiensten
  • Het verzorgen van de mise en place en het bijhouden van je werkomgeving
  • Voorbereidingen treffen voor de avondploeg
  • Toezien op de kwaliteit van de verse producten en het bereiden van gerechten
  • Bestellingen en voorraad
  • Werken aan de hand van HACCP richtlijnen
Hopelijk ben je enthousiast geworden. Zo ja, stuur dan een mail met je motivatie en CV naar [email protected].
Meer info
Filmvrijwilliger

Vind je het leuk om één middag of avond per week betrokken te zijn bij een bioscoop die volop in ontwikkeling is?

Onze filmbalie wordt elke avond en in het weekend ook in de middag gerund door onze filmvrijwilligers. Zij verwelkomen onze bezoekers, verkopen tickets en zorgen voor nette filmzalen en de inloop van films.

Kom je graag bij LAB111, hou je van film, ben je sociaal en gastvrij en beschikbaar voor 3 á 4 diensten per maand? Meld je dan aan als filmvrijwilliger bij LAB111!

Je komt terecht in een leuk en divers team van vrijwilligers binnen een prettige en gezellige omgeving, je wordt onderdeel van een jonge, energieke en onafhankelijke bioscoop, krijgt eten en drinken tijdens je dienst en mag natuurlijk zo vaak naar de film als je wil!

Momenteel zijn we niet op zoek naar nieuwe vrijwilligers maar hou deze pagina in de gaten voor updates.