SECOND CHANCE SUNDAYS: YOU WERE NEVER REALLY HERE

‘Life moves pretty fast’ en dat geldt ook voor de tijd dat films in de bioscopen te zien zijn. Elke maand brengen we met de Second Chance Sundays recente (arthouse) films terug naar de bioscoop die je gezien moet hebben of moet herzien!
You Were Never Really Here stond geregeld op onze suggestions board en dat leek ons genoeg reden om ‘m op te nemen in zowel LAB Suggestions als onze Second Chance Sundays.

You Were Never Really Here is een beklemmende drama thriller van Lynne Ramsay (We Need to Talk About Kevin) met in de hoofdrol Joaquin Phoenix (Inherent Vice, Her, The Master) en was geselecteerd voor de Officiële Competitie en winnaar Beste Acteur en Beste Screenplay van het Filmfestival van Cannes 2017.

Joe is een getraumatiseerde oorlogsveteraan die als een schaduw door het leven gaat. In dienst van een bevriende privé-detective krijgt hij de opdracht om de vermiste minderjarige dochter van een bekende politicus op te sporen. Wanneer hij haar redt uit een bordeel in Manhattan raakt hij echter verstrikt in een wereld van corruptie en wraak en roept hij een golf van extreem geweld op zich af.

 

 

No shows available

 

You Were Never Really Here

Regisseur: Lynne Ramsay
Acteurs: Joaquin Phoenix, Ekaterina Samsonov, Alessandro Nivola, John Doman
16GGT
Jaar: 2017
Speelduur: 90 minuten
Ondertiteling: Nederlands