Straight To Video: Kung-Fu Knockout

Schokkend Nieuws en LAB 111 in Amsterdam presenteren iedere laatste vrijdag van de maand het ultieme video-avondje: Straight to Video. Twee films op originele VHS, vanaf een old school videorecorder, met glitches, trailers, bloed en bier! Video zoals video bedoeld is!

Een maandelijks eerbetoon aan het VHS-tijdperk zou natuurlijk niet compleet zijn zonder een kick-ass kung fu-avond. Willem van Rossum (LAB111) en Eric van der Woude (Schokkend Nieuws) vertonen hun favoriete karatefilms uit hun omvangrijke verzameling!

Game of Death 2 (1981)
Wat begint als een standaard Bruceploitation-film waarin ‘Bruce Lee’ de moord op zijn mentor onderzoekt, ontpopt zich al snel tot een opwindende actiefilm wanneer zijn broer Bobby zich met de zaak bemoeit. De climax in een ondergrondse basis behoort tot de hoogtepunten van het genre. De legendarische actiechoreograaf Yuen Woo-Ping (The Matrix; Crouching Tiger, Hidden Dragon) tekende voor de spectaculaire gevechten.

Kung Fu Zombie (1981)
Een jonge vechtersbaas moet het opnemen tegen een tovenaar die de doden tot leven kan wekken. De onnavolgbare plot staat garant voor een onvergetelijke aaneenschakeling van duizelingwekkende knokscènes, mallotige slapstick en krankzinnige horrorsequenties vol zombies, vampiers en exorcisten. Een cultklassieker die de Speelfilm Encyclopedie destijds alleen maar kon omschrijven als ‘een adembenemende chaos’.

Prijs: 7,50 en het eerste biertje is gratis!
Like Straight to Video op Facebook om op de hoogte te blijven van het programma!

 

Speelduur

  • 2 uur en 0 minuten

Subtitles

  • NVT

Kijkwijzer

  • AL

Agenda

Datum Tijd Zaal Kaartjes
Vr 30 Mrt 20:15 LAB 2