Straight To Video: Rambo Rip-Offs

Schokkend Nieuws en LAB 111 in Amsterdam presenteren iedere laatste vrijdag van de maand het ultieme video-avondje: Straight to Video. Twee films op originele VHS, vanaf een old school videorecorder, met glitches, trailers, bloed en bier! Video zoals video bedoeld is!

De editie van 24 november is gewijd aan Rambo rip-offs, ofwel de klone van Stallone! Programmeurs Willem van Rossum (LAB111) en Eric van der Woude (Schokkend Nieuws) vertonen twee goed foute actiefilms uit hun videocollectie. Verwacht een explosieve double-bill vol ingevette spierbundels, ratelende uzi’s, strakke bandana’s en stoere one-liners!

Deadly Prey (1987)
In de trash-klassieker Deadly Prey ontvoert een stel huurlingen onschuldige mensen om op hen te jagen in de bossen. Helaas is voor hen is een van hun beoogde slachtoffers Michael ‘Mike’ Danton, een getrainde ex-marinier. Wat volgt is een prettig gestoorde kruising tussen First Blood en The Most Dangerous Game. Van de regisseur van Straight to Video-favoriet Mankillers!

Movie in Action (1987)
Tarantino-favoriet Bo Svenson (Kill Bill: Vol. 2, Inglourious Basterds) speelt Frank, een regisseur die een oorlogsfilm opneemt in de jungle van Thailand. Wanneer zijn hoofdrolspeelster wordt ontvoerd door guerrilla’s, besluit hij met zijn cast en crew een reddingsoperatie op touw te zetten. Let op: deze film is nooit op dvd of blu-ray verschenen!

Prijs: 7,50 en het eerste biertje is gratis!

 

Acteurs

Speelduur

  • 2 uur en 0 minuten

Subtitles

  • NVT

Kijkwijzer

  • AL

Agenda

Datum Tijd Zaal Kaartjes
Vrijdag 24 November 20:15 LAB 2