Straight To Video: Christmas Carnage

Schokkend Nieuws en LAB 111 in Amsterdam presenteren iedere laatste vrijdag van de maand het ultieme video-avondje: Straight to Video. Twee films op originele VHS, vanaf een old school videorecorder, met glitches, trailers, bloed en bier! Video zoals video bedoeld is!

De mierzoete nasmaak van het kerstfeest wegspoelen? Kom dan op 29 december naar LAB111! Programmeurs Willem van Rossum (LAB111) en Eric van der Woude (Schokkend Nieuws) vertonen een duivelse VHS double-bill van twee krankzinnige kerstslashers!

Silent Night, Deadly Night Part 2 (1987)
Drie jaar na Silent Night, Deadly Night verscheen een vervolg dat zo mogelijk nog beruchter is dan zijn voorganger. Hierin blikt de broer van de Kerstmankiller terug op de moorden, om vervolgens zelf een bloedbad aan te richten. De film werd destijds afgekraakt vanwege de vele flashbackscènes, maar groeide dankzij het geschmier van hoofdrolspeler Eric Freeman uit tot een campy cultklassieker. Garbage day!

Jack Frost (1997)
Seriemoordenaar Jack Frost ontsnapt op weg naar zijn executie. In zijn vluchtpoging komt hij echter in contact met een chemisch goedje van het leger, waardoor hij in een levende sneeuwpop verandert. Hij gebruikt zijn nieuwe krachten om wraak te nemen op de mensen die hem hebben veroordeeld tot de elektrische stoel. Jack Frost is een prettig gestoorde horrorkomedie met een van de mafste moordenaars uit de filmgeschiedenis!

 

Prijs: 7,50 en het eerste biertje is gratis!

Acteurs

Speelduur

  • 2 uur en 0 minuten

Subtitles

  • NVT

Kijkwijzer

  • AL

Agenda

Datum Tijd Zaal Kaartjes
Vrijdag 26 Januari 20:15 LAB 2