Straight to Video: Night of the Living Tapes 2

Oktober staat in het teken van Halloween. En daarom reisden programmeurs Willem van Rossum (LAB111) en Eric van der Woude (Schokkend Nieuws) af naar het kerfhof om twee sensationele zombiefilms op te graven. De VHS-verzamelaars beloven een avond vol levende lijken, krasse kadavers en andere gore gekkigheid. Horrorliefhebbers met een sterke maag mogen deze double-bill dan ook niet missen!

Return of the Living Dead 3 (1993)
Als Julie bij een motorongeluk om het leven komt, besluit haar vriendje om haar opnieuw tot leven te wekken. Zijn plan slaagt, maar de tortelduifjes komen er al snel achter dat het experiment niet geheel zonder bijwerkingen is. Wat volgt is een horrorfilm ‘chock-full of brain-munching zombies, campy dialogue and gross anatomical effects’, aldus Entertainment Weekly.

La Revanche des Mortes Vivantes (The Living Dead) (1987)
Pornoregisseur Pierre B. Reinhard leverde met La Revanche des Mortes Vivantes de eerste Franse ‘gore’ film ooit af. Hierin herrijzen drie jonge vrouwen uit het graf om wraak te nemen op de mensen die verantwoordelijk zijn voor hun dood. De combinatie van Franse softcore en Italiaanse splatter levert een van de meest sleazy zombiefilms aller tijden op! (NB: Engels gesproken, Nederlands ondertiteld.)

Schokkend Nieuws en LAB111 in Amsterdam presenteren iedere maand het ultieme video-avondje: Straight to Video. Twee films op originele VHS, vanaf een old school videorecorder, met glitches, trailers, bloed en bier! Video zoals video bedoeld is!


Speelduur

  • 3 uur en 0 minuten

Kijkwijzer

  • 16
  • A
  • G
  • S
  • GT