Poster Imagine Film Festival: From Beyond

  Imagine Film Festival: From Beyond

  Engels gesproken
  Nederlands ondertiteld

  This film is part of Imagine Film Festival 2022.

  LAB111 presenteert iedere maand het ultieme video-avondje: Straight to Video. Krankzinnige cultfilms op originele VHS, vanaf een analoge videorecorder, met glitches, trailers, bloed en bier! Op deze speciale Imagine-editie vertoont Straight to Video From Beyond, een lekker gore 80s horrorfilm die perfect aansluit op het festivalthema Lab Rats.
  In From Beyond ontwikkelt Dr. Pretorius de Resonator, een machine die de pijnappelklier in de hersenen stimuleert. De experimenten blijken er echter bizarre bijwerkingen op na te houden, zoals extreme huiduitslag, een verhoogd libido en de komst van interdimensionale monsters naar de aarde. Aan Pretorius’ voormalige assistent en diens psychiater de taak om de waanzinnige wetenschapper te stoppen. Maar ook zij blijken niet ongevoelig voor de verderfelijke invloeden van de Resonator…
  Regisseur Stuart Gordon bundelde één jaar na de splatterklassieker Re-Animator opnieuw de krachten met cultsterren Jeffrey Combs en Barbara Crampton voor een smeuïge H.P. Lovecraft-verfilming. En horroricoon Ken Foree (Dawn of the Dead, Halloween) komt ook nog even buurten. Verwacht 90 minuten vol groteske bodyhorror met een campy knipoog uit de gloriedagen van het videotheektijdperk!


  Regisseur

  • Stuart Gordon

  Jaar

  • 1986

  Speelduur

  • 1 uur en 25 minuten