De Maandelijkse Oogst

CineCrowd verzorgt maandelijks een uiterst eigenzinnig programma van films die dankzij crowdfunding zijn gerealiseerd! Elke laatste woensdag van de maand LAB111: unieke films, door en voor het publiek, inclusief Q&A met de makers.

 

Thema: Experimental Cinema

Q&A’s met o.a. filmmakers Amos Mulder, Anna Hoetjes, Silvia Martes en crowdfunding pitches van Dwight Fagbamila (Reverie), Reinilde Jonkhout (Sin-Her-Klaas), Serge Onne & Sverre Fredriksen (L’eau Faux).
 
Word!
Experimentele animatiefilm Word! laat de relatie tussen taal en realiteit zien in een post-fact wereld. Een ontdekkingstocht in een parallel universum aan de hand van quotes over taal.
 
Interface
De toekomstige wereld ziet er niet heel anders uit dan nu in Interface, maar ieder menselijk gezicht is van de buitenwereld afgesloten door een spiegelend masker. Een jonge jongen raakt zo vervreemd van zijn lichaam door deze situatie, dat hij zijn masker kapot probeert te slaan. Het blijkt onverwoestbaar.
 
As Things Go
As Things Go gaat over een jong meisje, Priscilla. Ze woont in een kleurrijk huis met grote witte deuren, omringd door de dingen die ze leuk vindt. Maar gek genoeg, raakt Priscila elke dag een ding kwijt in haar huis. Een film over het verliezen van dingen, van mensen, van momenten maar om ze dan weer terug te vinden in een compleet andere context.

 


Speelduur

  • 2 uur en 0 minuten

Kijkwijzer

  • AL