Camera Japan Festival Workshop: Koji & Wild Fermentation

Koji is een essentieel ingrediënt in alle traditionele Japanse fermenten. Miso, shoyu (sojasaus),  sake, mirin, amazake en shio-koji zijn allemaal gemaakt met koji. In deze workshop leer (en proef) je hoe dit ingrediënt een rol speelt bij elke gisting, en een verscheidenheid aan traditionele technieken, van snel inmaken tot lang bewaren. Uiteindelijk ga je naar huis met je eigen koji tsukemono (gefermenteerde augurken).

€ 45 (duur: 60 minuten) *

* op de workshop is geen restitutie mogelijk

 

Koji is an essential factor in all Japanese traditional ferments. Miso, shoyu (soy sauce), koji, sake, mirin, amazake and shio-koji are all made with koji. In this workshop, you will learn (and taste) how this ingredient plays a role in each ferment, and a variety of traditional techniques from quick pickling to long preservation. In the end, you will go home with your own koji tsukemono (fermented pickles). 

€ 45 (duration: 60 minutes) *

* no refunds possible on workshops


Speelduur

  • 1 uur en 0 minuten